Je loopt regelmatig tegen een onhandigheid van jezelf aan. Je weet dit, je hebt er last van en je wilt dit veranderen. Hoe kan je ander gedrag vertonen zodat de interactie met anderen eenvoudiger is, het gemakkelijker verloopt en minder energie kost?

Hans geeft praktische trainingen om anders met situaties om te gaan. Vanuit ervaringen uit de praktijk, op de werkvloer en privé, heeft hij een aantal trainingen ontwikkeld. In deze trainingen leer je vaardigheden die je zo kunt toepassen in de praktijk. Met heldere, concrete stappen kan je veel bereiken. Ook is er in elke training aandacht voor mindset en gevoel. Want aandacht voor deze twee is nodig om echt iets te veranderen.

Logo NOBTRA
Hans zittend in de tuin

“De ontspannen atmosfeer tijdens de sessies en de manier waarop de training door Hans wordt gegeven; mindfulness met een gezonde dosis Hollandse nuchterheid en gevoel voor humor” - Saskia -

Wat voor trainingen?

Hans geeft trainingen in persoonlijke effectiviteit: hoe je beter kunt functioneren in je werk en privé. Je kunt terecht met allerlei vragen. Voor jezelf, voor je team, voor je organisatie. De trainingen bestaan uit meerdere sessies zodat je tussendoor kunt oefenen in de praktijk.

Hier is een aantal voorbeelden van trainingen:

Ontspannen & Vitaliteit

Thema’s: aandacht & focus, ontspanningstechnieken, tijdstress, bewegen, rust inbouwen, omgaan met gevoel, slaap, controle & loslaten.

Voor jezelf opkomen

Thema’s: grenzen stellen, nee zeggen, jezelf uitspreken, omgaan met gevoel, eigen ruimte.

Presenteren vanuit eigenheid

Thema’s: jouw eigen manier van presenteren vinden, ontspannen blijven en kalm bewaren, soepel omgaan met het publiek.

Werken vanuit gemak

Je sterke kanten en talenten ontdekken en inzetten, je energie bewaren, je drijfveren helder krijgen, jouw ideale werkomgeving vinden, durven veranderen.

“Hans hielp me met het bouwen van zelfvertrouwen zodat ik nu een nieuwe stap durf te zetten.” - Bhumika -