Thema’s

Mensen komen bij me met vragen over:

  • Omgaan met stress
  • Keuzes maken
  • Zelfvertrouwen
  • Hooggevoeligheid
  • Perfectie
  • Een passende baan vinden

Coachruimte

De coachruimte is licht en rustig.

Holistische aanpak

Ik zie de mens als een geheel van Mind, Body, Emotions en Soul. Bij de mensen die bij me komen is meestal de balans zoek.

Ik zorg voor rust om echt met aandacht te luisteren. Dus geef ik jou de tijd om eerst even te landen. Indien gewenst kan ik een eenvoudige ontspanningsoefening of ademoefening doen om je daarbij te helpen.

In het intakegesprek wil ik jouw vraag en je doelen helder krijgen. Wanneer ben jij tevreden over het coachtraject?

Ik kan verschillende methoden en technieken inzetten, net wat passend is. Denk aan intuïtief coachen, oplossingsgericht coachen, ACT, Voice Dialogue, energiewerk, meditaties.

Als coach ben ik open, rustig, sensitief en creatief.

"De coaching heeft me geholpen bij mijn zelfreflectie, loopbaanplannen en de praktisch uitvoering ervan. Dat was precies wat ik goed kon gebruiken" - Stefan -

Waarom ben ik coach?

Ik vind mensen uitermate boeiend. En vooral als er ergens iets schuurt, niet lekker loopt, niet klopt, er niet mag zijn. Die interesse heb ik altijd gehad.

Graag wil ik luisteren om te begrijpen, meedenken en voelen, uitnodigen om iets anders te gaan doen. Ik wil mijn coachees een plek geven waar ze zichzelf zijn, waar ze hun hele verhaal kwijt kunnen, waar ze wat van zichzelf laten zien, zaken gaan uitzoeken en nieuwe dingen gaan proberen. Ik wil mensen graag nieuwe stappen laten zetten in hun leven.

Voor mezelf is coachen een vak waar ik mijn talenten kan inzetten.

"Je weet goed mijn verhaal te vertalen in verstaanbare taal voor anderen en de kern ervan weer te geven. Brengt rust en wat orde in alles wat er speelt op emotioneel vlak. De werkvormen en aanpak werken." - Rianne-

Coachen is een vak. Ik beoefen het professioneel. Bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) ben ik gecertificeerd en ik werk volgens hun ethische code en val onder hun klachtenreglement. Ook ben ik aangesloten bij NOLOC, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches.

Ik doe aan actief mee aan intervisiegroepen om met andere coaches te blijven leren en ik volg trainingen en workshops om mijn vak te verdiepen.

Gecertificeerd Coach, NOBCO EIA