Wanneer bel ik Hans?

Je loopt al een tijdje rond met het gevoel dat je ‘het anders wilt’. Er knaagt iets. Je hebt al wel van alles geprobeerd maar je loopt erin vast. Je komt niet verder met je vragen.
Hans is er om je een stap te laten zetten. Hij luistert, geeft feedback, je doet oefeningen, je krijgt huisopdrachten. Zodat jij helder hebt wat er speelt, rust krijgt, ervaart dat het anders kan, en stappen zet om met andere energie met jouw situatie om te gaan.

Je kunt terecht met allerlei vragen. Hieronder staan enkele voorbeelden van situaties waar cliënten mee bij mij komen. Misschien herken je er wat van? Schroom niet om te vragen!

Mogelijke vragen:

Ik ben niet tevreden op mijn werk. Dit is niet meer wat ik wil. Ik loop vast en ik vind het moeilijk om stappen te gaan zetten.
Waar zet ik mijn talenten nou het beste is?
Ik heb het gevoel dat ik ‘eigenlijk’ iets anders zou moeten doen. Iets ‘beters’. Maar wat dan?
Ik ben bang dat ik mijn dromen niet waar kan maken. Ik leg teveel druk op mezelf, vergelijk me met anderen die wel succesvol zijn. ik heb het gevoel dat ik tekortschiet.

Ik wil tot bloei komen op mijn werk.

Ik voel me opgejaagd. Ik moet zoveel maar het is nooit af.  Ik voel me onrustig.
Als het zo door gaat ben ik ben bang om in een burn-out terecht te komen.
Mijn hoofd is druk en vol en ik last van hoofdpijn.

Ik wil weer met energie en plezier kunnen leven en werken.

Ik vind het moeilijk om voor mezelf op te komen. Mensen houden te weinig rekening met me.
Soms zeg ik toch ja terwijl ik nee wil zeggen. Ik durf som niet goed te zeggen wat ik ergens van vind, en daar baal ik van. Het geeft een gevoel van onmacht.

Ik wil assertiever worden: ik wil ruimte maken voor mijn eigen belangen en wensen. Zonder de relatie met de ander te beschadigen.

Ik heb last van perfectie. Ik ben heel kritisch op mezelf (en anderen) en ben eigenlijk zelden tevreden over mijn prestaties.
Ik leg de lat erg hoog en ik bent vaak gestrest want ik wil geen fouten maken.

Ik wil relaxed m’n dingen kunnen doen en ik wil leren omgaan met het maken van fouten.

 Wat maakt mij nou mij? Hoe verschil van anderen? Wat vind ik nu echt belangrijk in mijn leven? Waar wil ik me voor inzetten? Wat zijn mijn sterke kanten? Ik ben gevoelig voor commentaar van anderen.

Ik wil weten wie ik echt ben.

Ik ben gevoelig voor prikkels uit mijn omgeving. Ik heb moeite met drukke omgevingen. Mijn energie lekt soms weg. Ik heb moeite met de kantoortuin op het werk. Ik ben afgeleid door de drukte en ik heb het gevoel dat ik minder productief ben dan je zou kunnen zijn.

Ik wil beter omgaan met de prikkels om me heen.

"Ik heb erg veel inzicht gekregen in wie ik ben als ondernemer. Ik weet nu goed waar mijn sterke en zwakke punten liggen en hoe ik hier mee kan omgaan." - Pepijn -

Waarom ben ik coach?

Omdat ik het mensen gun om stappen te zetten in hun leven. Dat kunnen kleine stappen zijn. Ik geloof dat je met een paar kleine veranderingen heel veel kunt veranderen voor jezelf en anderen. En mocht je veel willen, bedenk dat grote veranderingen altijd beginnen met kleine veranderingen.

Omdat ik erin geloof dat je zelf beter om kunt gaan met de omstandigheden.

Ik help mensen graag om te vinden waar ze goed in zijn.

Wat kenmerkt mijn coaching?

Je kunt van Hans enthousiasme, rust, diepgang en humor verwachten. Hij werkt intuïtief, dat wil zeggen dat hij uitgaat van wat er op het moment zelf is. De basis hiervan is kalmte, ervaren, luisteren, oefenen.

Naast gespreksvoering, maakt Hans gebruik van oefeningen die mensen zelf laat ervaren wat een bepaalde situatie met je doet. Door zelf te ervaren beklijft de coaching beter. Hij leeft mee en nodigt je uit om te groeien.

Ontspannen. Keuzes maken.

Ga op jouw plek staan in de tuin van het leven.  Zo kom je veel beter tot je recht.

Ga naar aanvaarden van wat er is, in plaats van de wereld om je heen te willen veranderen.

Laat het allemaal wat meer vanzelf gaan.

Terug naar het plezier.

Ik kan je leren om kleine stappen te zetten. Die kunnen leiden tot grote veranderingen (als je dat wilt).

Ik kan je leren om wat meer ontspannen in het leven te staan, met meer plezier en energie.

Ik kan je leren om meer te vertrouwen op je gevoel.