Over Hans van Reeuwijk

Hans heeft ervaring met de ‘harde’ kant en de ‘zachte’ kant. Opgeleid als beta-wetenschapper in Wageningen begon hij in het onderzoek. Daarna heeft hij lange tijd en in diverse rollen gewerkt aan het ontwikkelen van geneesmiddelen. Hij heeft veel ervaring in een internationale omgeving, gewerkt met mensen uit allerlei culturen en met verschillende achtergronden.
Parallel aan het werkende leven deed (en doet) hij verschillende opleidingen, trainingen en cursussen, op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching en training. Hij werkte als trainer, coach en moderator. Hij heeft ervaring met meditatie, yoga, cabaret, toneel, zang en houdt van sporten (hardlopen, fietsen), koken, tuinieren. Hij geeft aandacht aan gezond en bewust leven.

Mensen omschrijven hem met woorden als enthousiast, open, sensitief, er voor gaan, creatief, authentiek.

"Hans geeft ruimte, maar bewaakt ook het proces. Hij zorgt heel snel voor een sfeer van vertrouwen om met elkaar aan de slag te gaan. In de gesprekken was hij flexibel, maar hij zorgt ook dat aan het eind van de sessie er iets ligt. Hij wil oprecht mij als persoon begrijpen en hij blijft daarom doorvragen: dat hielp mij natuurlijk ook. Hij kan duidelijk en direct zijn en heeft ruimte voor humor. Hij maakt een heel geïnspireerde indruk en brengt energie over."

Contact

Telefoon

06 23 035 195

Email

info@hansvanreeuwijk.nl

Adres

Sint Helena 15
2721 HP Zoetermeer

Google Maps route

Administratie

Kamer van Koophandel:
61293210

IBAN ING Bank:
NL08INGB0009269681