Over mij

Ik heb ervaring met de ‘harde’ kant en de ‘zachte’ kant. Opgeleid als beta-wetenschapper in Wageningen begon ik in het onderzoek. Daarna heb ik lange tijd en in diverse rollen gewerkt aan het ontwikkelen van geneesmiddelen. Ik heb veel ervaring in een internationale omgeving, en werk met mensen uit allerlei culturen en met verschillende achtergronden.

Ik deed verschillende opleidingen, trainingen en cursussen, op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching en training.  In mijn coaching werk ik vanuit verschillende kanten. Ik ben opgeleid als intuïtief coach en volgde trainingen in Voice Dialogue, ACT, Oplossingsgericht coachen, DISC en een opleiding tot wandelcoach (coachen in de natuur).

Ik heb ervaring met meditatie, yoga, cabaret, toneel, zang en ik  houd van hardlopen en vegetarisch koken. Graag geef ik aandacht aan gezond en bewust leven.

Mensen omschrijven me als enthousiast, open, sensitief, er voor gaan, creatief en authentiek.

"Hans is rustig en geeft geen oordeel. Hij stelt kalm vragen en luistert goed. Hij vraagt door en zo heb ik zelf conclusies kunnen trekken en mijn acties kunnen bepalen. We hebben hele leuke en effectieve oefeningen gedaan. Hele praktische en ook meer ongrijpbare oefeningen: die mix heeft veel effect op me gehad. Ik heb mijn doelen gehaald."

Contact

Telefoon

06 23 035 195

Email

info@hansvanreeuwijk.nl

Adres

Sint Helena 15
2721 HP Zoetermeer

Google Maps route

Administratie

Kamer van Koophandel:
61293210

IBAN ING Bank:
NL08INGB0009269681