05 jul

Goed in beeld – presenteren met videobellen

Videobellen voorbeelden hoe ik ik beeld kan komen

Jezelf goed presenteren op beeld kan belangrijk zijn. Ga je solliciteren voor een fantastische baan, wil je iemand overtuigen op het werk of in de politiek, wil je een heldere presentatie geven of geef je les?  Zorg allereerst dat je goed in beeld komt! Dan kom je duidelijk en overtuigend over.

De theorie: handleiding videobellen

Rommelige achtergronden en plafonds leiden af van je boodschap. Een gezicht dat niet goed zichtbaar is heeft geen expressie en kan geen verhaal over de bühne brengen. Om je te helpen om goed in beeld te komen kan je hier een handleiding downloaden:

Met de handleiding kan je jezelf voorbereiden op een goede presentatie op beeldscherm.

De praktijk: oefenen met presenteren

Om het echt goed te doen heb je meer nodig: feedback ontvangen op jouw situatie, oefenen met jouw vragen en het geleerde toepassen in de praktijk.  Graag bied ik je coaching hiervoor aan. Allereerst zorgen we met de handleiding ervoor dat je goed in beeld komt. Daarna bespreken we jouw wensen voor een goede presentatie op beeld (bijvoorbeeld voor een succesvolle sollicitatie, presentatie). Daar ga je mee oefenen en krijg je feedback. Met mijn tips ga je gewoon van alles uitproberen, ontdekken wat echt bij je past en ga je stappen zetten naar een succesvolle presentatie.

Deze coaching levert je een vertrouwen en een hoop rust op voor je echte presentatie.