11 okt

Goed in Beeld – Impact met Videobellen

Voorbeelden van hoe je in beeld komt tijdens videobellen

Ga je solliciteren voor een fantastische baan, wil je iemand overtuigen op het werk of in de politiek, wil je een heldere presentatie geven of geef je les? Dit doe je nu in veel gevallen via videobellen. Zorg dat je goed in beeld komt! Dan kom je duidelijk en overtuigend over.

Rommelige achtergronden en plafonds leiden af van je boodschap. Een gezicht dat niet goed zichtbaar is heeft geen expressie en kan geen verhaal over de bühne brengen.

De theorie: handleiding

Om je te helpen om goed in beeld te komen kan je hier een handleiding downloaden: Download - Handleiding Beter in beeld - impact met videobellen.

Hiermee kan je jezelf voorbereiden op een goede presentatie op beeldscherm. Maar om het echt goed te doen heb je meer nodig: feedback ontvangen op jouw situatie, oefenen met jouw vragen en het geleerde toepassen in de praktijk.

De praktijk: coaching

Graag bied ik je coaching in videobellen aan.Dan zorgen we ervoor dat je optimaal in beeld komt. We bespreken eerst jouw vragen en gaan dan praktisch aan de slag. We bekijken jouw uitgangssituatie en zorgen voor verbeteringen door uit te proberen. Afhankelijk van jouw wensen kan je ook een gesprek of presentatie oefenen, aan je uitstraling schaven of de techniek upgraden.

Je kunt hier hier vrijblijvend een offerte aanvragen door het formulier in te vullen. Ik neem dan contact met je op. Geef vooral je vragen en wensen aan.

Ja, ik wil meer impact hebben met videobellen: