Bijeenkomsten kunnen beter

Een goede (online) bijeenkomst houden is lastig. Herken je dat? Er zit geen energie in de bijeenkomst, de interactie met de deelnemers is lauw, presentaties lukken niet binnen de tijd, een paneldiscussie die niet boeit.

Zo’n bijeenkomst is zonde van de tijd en het geld.

Hans weet hoe het beter kan. Hij treedt op als dagvoorzitter. Hij zorgt voor een boeiende presentatie, goede discussies en betrokken deelnemers.

Hij bereidt de inhoud van de bijeenkomst samen met je voor: van de uitnodiging tot en met de follow-up acties. Voor elk onderdeel kiezen jullie een passende werkvorm.

Zo krijg je enthousiaste en betrokken deelnemers die samen de bijeenkomst tot een succes maken.

Wat is een Facilitator?

Dagvoorzitter, Gespreksleider, Moderator, Procesbegeleider, Presentator. Dat is wat ik doe. Ik noem het Facilitator om de hele lading te dekken.

Ik voel me thuis in een zaal, studio en online.

Foto’s: Patricia Munster

“Ik houd van je enthousiasme en je energie. De sfeer wat goed. Het ging soepel” - Marianne -

Wat voor bijeenkomsten?

Je kunt Hans inhuren voor allerlei bijeenkomsten waar deelnemers samen wat willen opbouwen, kennis willen delen, elkaar willen inspireren en elkaar willen spreken.

Denk aan een themadag, kick-off bijeenkomst, congres, belangrijke vergadering of overleg, discussie met een groep, brainstormsessie, informatiebijeenkomst.

Wat voor facilitator?

Je kunt van hem nieuwsgierigheid, openheid en enthousiasme verwachten. Hij is een prettig persoon en hij durft dingen te benoemen; daardoor is er snel diepgang in de sessies. Hij denkt mee met je mee en weet dat een bijeenkomst leiden nooit een routineklus is. Hij gaat er helemaal voor om jouw bijeenkomst tot een succes te maken.