Je gaat een bijeenkomst organiseren en je wilt er het beste uit halen. Je wilt dat het boeiend, interactief en gezellig is, en dat de deelnemers kunnen netwerken. Deelnemers houden hun agenda vrij en willen dat het hen iets gaat brengen.

Je kunt Hans inzetten als facilitator: hij zorgt ervoor dat de bijeenkomst soepel verloopt en dat de deelnemers resultaten boeken in een prettige sfeer. Voor jouw bijeenkomst bereidt hij zich gedegen voor, kiest hij passende werkvormen en houdt hij focus op het proces. Ook zorgt hij voor een boeiende presentatie, zodat mensen gemotiveerd blijven en plezier hebben.

Dit kan hij niet alleen: hij werkt nauw samen met een projectleider en betrekt anderen in de voorbereiding en de uitvoering. Deze samenwerking genereert positieve energie in het team en zorgt voor gerichte aandacht voor de bijeenkomst.

Werkvormen bepalen voor een groot deel het succes van de bijeenkomst. Niet alles in een sessie hoeft bijvoorbeeld plenair: als je in groepen werkt krijg je vaak meer en betere resultaten. Het geeft ruimte voor interactie, creativiteit, en eigen inbreng van de deelnemers. Deelnemers waarderen dit.

Hans is ook ervaren met het online faciliteren van bijeenkomsten.

Wat is een Facilitator? Dagvoorzitter, Gespreksleider, Moderator, Presentator. Dat is wat ik doe. Ik noem het Facilitator om de hele lading te dekken.

Hans staande

“Ik houd van je enthousiasme en je energie. Je hebt humor. Het was echt boeiend” - Kim -

Wat voor bijeenkomsten?

Je kunt Hans inhuren voor een allerlei bijeenkomsten, zoals een congres, discussie, brainstormsessie, vakgenotenbijeenkomst. Bij elke bijeenkomst, waar er, naast de inhoud, ruimte is voor de menselijke kant.

Hans kan zich snel inwerken in nieuwe materie. Om een event naar een hoger plan te tillen leest hij zich in; om zich in te leven en om te weten wat er speelt.

Wat voor facilitator?

Je kunt van hem nieuwsgierigheid, openheid en enthousiasme verwachten. Hij is een prettig persoon en hij durft dingen te benoemen; daardoor is er snel diepgang in de sessies. Hij denkt mee met je mee en weet dat een bijeenkomst leiden nooit een routineklus is. Hij gaat er helemaal voor om jouw bijeenkomst tot een succes te maken.